Maak kennis
met Allround Support

Van een eenpitter met een aantal telefoons op zak tot een allround ontzorger voor ruim 240 bedrijven. Dát is het verhaal van Allround Support. Hier ondersteunt een gedreven team aan echte regelaars, enthousiaste bellers, nauwkeurige meeschrijvers en superplanners grote en kleine ondernemers in de Stedendriehoek en ver daarbuiten.

 

Bernadette Oleman

Virtual Assistant

Debbie Kloppenburg

Telefoniste

Esther Lodder

Telefoniste

Greta Jordens

Directeur / Eigenaar

Joharah van Beek

Telefoniste

Laura van den Berg

Telefoniste

Marian Krook

Telefoniste

Maxime Doevendans

Telefoniste

Patty Bouwens

Telefoniste

Rinske Wallet

Office Manager

Zoë Kreijzer

Telefoniste

Lani

Kantoorhond

Even voorstellen
de meiden van Allround

Het team van Allround Support stelt zich graag aan je voor. Klik op een medewerker om meer te weten te komen.

Time flies
when you’re having fun

Een bekende uitspraak en wat ons betreft helemaal waar! Want hoewel we ondernemers elke dag weer ontzorgen met frisse energie, doen we dit al een tijdje. Ruim 22 jaar om precies te zijn!

De roots van Allround Support liggen in Friesland, waar eigenaresse Greta Jordens in 1998 voor zichzelf begon om zo meer van haar destijds anderhalf jaar oude dochter te kunnen genieten. De naam was snel gekozen: Allround Secretarieel Support. “Ik wilde mijn bedrijfsnaam graag met een A laten beginnen, zodat ondernemers mijn bedrijf snel konden vinden in de Gouden Gids.”

Dat bleek een slimme zet. Waar ze in eerste instantie met een paar telefoontjes op zak de telefoonservice voor een aantal bedrijven in de regio vormde, kon ze het al snel niet meer in haar eentje bolwerken. Ze betrok haar eerste echte kantoor in het Friese dorp Dronrijp en nam haar eerste medewerker aan.

Van
Friesland naar Apeldoorn

In 2003 verhuisde Greta met haar gezin naar het Gelderse Apeldoorn. Het aantal medewerkers groeide vanuit het nieuwe kantoor beetje bij beetje en de naam Allround Secretarieel Support werd Allround Support. Inmiddels ontzorgen we namelijk op alle vlakken. Zo nemen we voor zo’n 240 bedrijven verspreid door Nederland de telefoon aan, maar kunnen we ook alle backoffice werkzaamheden verzorgen, notuleren we tijdens vergaderingen en bieden we hulp bij online marketing.

Leuk weetje: Greta’s dochter – voor wie ze ooit voor zichzelf begon –, werkt inmiddels ook bij Allround Support en neemt ooit het roer over.

Lekker
kopje koffie?

Wat je misschien niet wist, is dat we ook heerlijke koffie schenken. Kom eens langs, dan drinken we graag een kopje en kijken we gelijk waar we je mee kunnen helpen.

Klinkt goed?

Je kunt ons op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur bereiken via 055 576 70 32.