Zakelijke dienstverlening

Jij de zaken, wij alle taken – van klantcontact tot notulen

Lever zakelijke dienstverlening, zonder de vervelende bijzaken

Je bent jouw werk waarschijnlijk niet gaan doen om continu je telefoon op te nemen, of de hele dag met je neus in je inbox te hangen. Toch, als je goede diensten levert dan komt dat allemaal vanzelf. Wij kunnen je helpen om het ook vanzelf weer te laten verdwijnen. Allround Support ontlast je van lastige taken, zodat jij weer bezig kunt met leuke zaken.

telefoonservice_apeldoorn

Werk slimmer, bereik meer

Iedereen wil een stukje van je, maar je hebt weinig meer om te geven. Volle dagen worden volle weken en is er eigenlijk wel een lichtpuntje aan de horizon? Zeker weten, want samen met Allround Support kun je slimmer werken. Wij zorgen voor jouw randzaken, zodat jij je kan focussen op de hoofdzaak.

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Bij ons betekent B2B: ‘Back to business’

Met onze allround dienstverlening helpen we jou om weer bezig te zijn met werk, écht werk. Het werk waar jij brood mee op de plank brengt. En dat doen we voor veel uiteenlopende bedrijven in de zakelijke dienstverlening: van hoveniers en drukkerijen tot arbeidsbemiddelaars en leasemaatschappijen.

hero_bg

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.