Klantenservice uitbesteden

Als jouw klantenservice goed loopt, kun jij je volledig focussen op het werk dat écht belangrijk is! 

Jouw klanten, onze service. 

Zo kun je jouw klantenservice uitbesteden voor de beste dienstverlening

Als je wil dat elk deel van jouw dienstverlening optimaal is, kun je besluiten om jouw klantenservice uit te besteden. Je eigen klantenservice regelen kan namelijk al snel overweldigend voelen – mailtjes, telefoontjes, nog meer mailtjes en nog veel meer telefoontjes. Met onze Allround klantenservice weet je zeker dat al je klanten snel en vriendelijk geholpen worden. Je behoudt meer tijd én meer klanten, want onze specialisten zorgen dat alles zo goed mogelijk wordt afgehandeld, ook klachten.

De voordelen van klantenservice op afstand

Het kan vreemd voelen: je klantenservice op een andere plek. Onze klantspecialisten werken namelijk voor jouw bedrijf op afstand en jij wil weten of dat wel goed gaat. Gelukkig werken we samen om alle mogelijke uitdagingen vooraf te tackelen. We verdiepen ons in jouw bedrijf, product en dienstverlening en zorgen dat we op de meestvoorkomende vragen altijd een antwoord hebben. En als jouw klantenservice op afstand eenmaal draait, kun jij weer volledig focussen op het werk dat echt belangrijk is.

Voor alle bedrijven mogelijk

Een professionele klantenservice is niet enkel voor een aantal soorten branches, zoals webshops en online dienstverleners. Vrijwel ieder bedrijf heeft baat bij een goede afhandeling van vragen, opmerkingen en klachten én meestal geen tijd om dat zelf goed te regelen. Daarom hebben wij van jouw werk ons werk gemaakt – we helpen je klanten, terwijl jij tijd voor de juiste focus houdt.

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Klantenservice abonnementen

Wij geloven in maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten en hun unieke situatie. Daarom vermelden wij geen prijzen op onze website.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer wilt weten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze klantenservice?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.