Notulist inhuren

Notuleren is een vak apart, ons vak! De notuleerservice van Allround Support staat graag voor je klaar, hoe én wanneer jij dat wenst. Eenmalig, op projectbasis of voor een vaste terugkerende vergadering.

Vertrouwelijk en neutraal

Geen kennis of capaciteit in huis voor het maken van professionele notulen? Of ben je op zoek naar een externe notulist of notuleerservice, die discreet omgaat met bedrijfsgevoelige informatie? Doe dan een beroep op onze ervaren notulisten. Zo ben je na elke vergadering of bijeenkomst verzekerd van een objectief en overzichtelijk verslag.

 

Notuleren is een vak apart

Een goede notulist geeft de inhoud van een gesprek, vergadering of bijeenkomst op een heldere manier weer. En dit op een manier zodat zelfs niet-aanwezigen begrijpen wat er besproken is. Een notulist van onze notuleerservice kan meer doen dan dat alleen! Je kunt onze notulist inhuren voor bijvoorbeeld het opstellen van de agenda, het verzamelen en verspreiden van de vergaderstukken en het maken van actielijsten.

De voordelen van onze notuleerservice

Allereerst ben jij een meer betrokken gesprekspartner, omdat je je niet bezig hoeft te houden met het maken van notities. Ook hoef je niet bang te zijn dat je belangrijke zaken vergeet te noteren. Maar bovenal ben je met Allround Support verzekerd van een deskundige en betrouwbare notuleerservice, die met uiterste zorg omgaat met bedrijfsgevoelige informatie. Niet voor niets notuleren wij regelmatig voor (semi-) overheden.

Ontmoet onze notulisten

Rinske Wallet
Office Manager en notulist

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wil je meer weten over onze tarieven voor de notuleerservice? Wij komen graag met je in contact om het type vergadering met je door te spreken. Op basis van jouw specifieke wensen, doen we je graag een scherp voorstel, geheel op maat. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze notulisten?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.