Notulist inhuren

Notuleren is een vak apart, ons vak! De notuleerservice van Allround Support staat graag voor je klaar, hoe én wanneer jij dat wenst. Eenmalig, op projectbasis of voor een vaste terugkerende vergadering.

Vertrouwelijk en neutraal

Geen kennis of capaciteit in huis voor het maken van professionele notulen? Of ben je op zoek naar een externe notulist of notuleerservice, die discreet omgaat met bedrijfsgevoelige informatie? Doe dan een beroep op onze ervaren notulisten. Zo ben je na elke vergadering of bijeenkomst verzekerd van een objectief en overzichtelijk verslag.

 

Notuleren is een vak apart

Een goede notulist geeft de inhoud van een gesprek, vergadering of bijeenkomst op een heldere manier weer. En dit op een manier zodat zelfs niet-aanwezigen begrijpen wat er besproken is. Een notulist van onze notuleerservice kan meer doen dan dat alleen! Je kunt onze notulist inhuren voor bijvoorbeeld het opstellen van de agenda, het verzamelen en verspreiden van de vergaderstukken en het maken van actielijsten.

De voordelen van onze notuleerservice

Allereerst ben jij een meer betrokken gesprekspartner, omdat je je niet bezig hoeft te houden met het maken van notities. Ook hoef je niet bang te zijn dat je belangrijke zaken vergeet te noteren. Maar bovenal ben je met Allround Support verzekerd van een deskundige en betrouwbare notuleerservice, die met uiterste zorg omgaat met bedrijfsgevoelige informatie. Niet voor niets notuleren wij regelmatig voor (semi-) overheden.

Ontmoet onze notulisten

Directeur / Eigenaar / Notuleerexpert
Virtual Assistant / Notulist
Office Manager / Virtual Assistant / Notulist

Rinske Wallet
Office Manager en notulist

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wil je meer weten over onze tarieven voor de notuleerservice? Wij komen graag met je in contact om het type vergadering met je door te spreken. Op basis van jouw specifieke wensen, doen we je graag een scherp voorstel, geheel op maat. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Allround Support Groep
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Anouk BroerAnouk Broer
12:33 22 Apr 24
Mijn bedrijf maakt nu al een half jaar gebruik van de diensten van Allround Support voor telefonische ondersteuning. Het is... geruststellend om te weten dat mijn klanten altijd telefonisch geholpen kunnen worden, zelfs als ik of mijn collega's niet beschikbaar zijn. De samenwerking verloopt soepel en professioneel. Ik kan het zeker aanbevelen!lees verder
Janneke RuttenJanneke Rutten
15:56 04 Mar 24
Ik werk inmiddels 4 jaar met Allround Support group en ze zijn een backoffice - partner die niet meer weg te denken valt.... Betrouwbaarheid op ontzorging en professionele betrokkenheid!lees verder
SanderSander
09:48 11 Aug 23
Zeer prettige ervaring met de Allround Support Groep. Vriendelijkheid en professionaliteit staat voorop. Ga zo door!
Youri L.Youri L.
09:48 11 Aug 23
Ontzettend fijn en leuk bedrijf om mee samen te werken. Het team pakt alles snel en goed op en denkt ook mee in oplossingen.
Zeer goede ervaring met de Allround Support Groep. Al jaren ondersteunen ze ons op het gebied van telefonie. Leuke en... enthousiaste groep die bijdraagt aan een professionele en vriendelijke uitstraling voor je bedrijf.lees verder
leander mulderleander mulder
11:20 10 Aug 23
Allround Support Groep is voor DHPS B.V een waardevolle partner en betrouwbare partner op het gebied van telefonische back-up,... een professioneel verlengstuk van onze organisatie!lees verder
Jos BoschJos Bosch
07:31 27 Jun 23
We maken ad hoc gebruik van Allround Support. Een soort 'redder in nood' tijdens piekuren of onderbezetting van ons kantoor. Onze... klanten ervaren het contact als zeer prettig, worden netjes te woord gestaan en wij ontvangen duidelijke emailberichten v.w.b. hetgeen van ons wordt verwacht. Absoluut waardevolle dienstverlening!lees verder
Thom van der MeulenThom van der Meulen
10:30 21 Jun 23
Wij maken al 5 jaar met grote tevredenheid gebruik van de telefoon service diensten van Allround Support. Onze klanten worden... altijd netjes te woord gestaan.lees verder
js_loader

Geïnteresseerd in onze notulisten?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket