Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimaal bereikbaar, ook wanneer jij er niet bent!

Waarom je jouw telefoonservice voor jouw bedrijf zou willen uitbesteden? Bedenk eens hoeveel tijd je de afgelopen week bezig bent geweest met het opnemen van de telefoon en het zelf afhandelen van de vragen.

Waren dat allemaal vragen waar alleen jij een antwoord op hebt? Vaak zijn meer dan 50% van alle bellers simpel te helpen en met onze Allround telefoonservice voor bedrijven regelen wij dat voor je. Zo staan wij jouw klanten te woord terwijl jij focust op wat echt belangrijk is.

telefoonservice-uitbesteden
telefoonservice-uitbesteden-allround

Onze telefoonservice groeit met je mee

Is een professionele telefoonservice alleen geschikt voor grote bedrijven? Zeker niet! Ieder bedrijf, groot of klein, kan professionaliseren op het gebied van bereikbaarheid. Juist door onze flexibele inzetbaarheid, zijn we er ook voor kleinere bedrijven. Onze telefonistes van onze telefoonservice voor bedrijven kan je inschakelen wanneer jij dat wilt.

Een van de grootste voordelen van je telefoonservice uitbesteden aan Allround Support is dat we met je meegroeien. Een rustig weekje of juist elk kwartier een telefoontje? Onze service schaalt mee op de momenten dat je het nodig hebt. Samen kijken we wat je nodig hebt. 

Je mist geen enkel telefoontje meer

Elk misgelopen telefoontje kan een misgelopen kans zijn. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand.

Een van onze klantcontact specialisten neemt jouw telefoon aan, beantwoordt de eerste vragen, verbindt desgewenst door of noteert het bericht van de beller. Na ieder gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling zodat jij jouw klanten kan terugbellen op het moment waarop jou dit het beste uitkomt.

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.