Vertrouw je complete backoffice
toe aan onze Virtual Assistants

Bepalen binnenkomende e-mails en andere administratieve taken jouw dagelijkse agenda?  Heb je aan het einde van een werkdag vaak het gevoel heel druk, maar niet productief te zijn geweest? Voor wie structureel tijd tekort komt, biedt een Virtual Personal Assistant uitkomst. Een Virtual Personal Assistant is een soort secretaresse op afstand, die je heel wat tijd kan besparen. Zo kan jij je focussen op wat écht belangrijk is.

Uitbesteden
de eerste stap naar groei

Wil je groeien als ondernemer, maar lukt het je maar niet om tijd te vinden om al jouw mooie ideeën vorm te geven? Je bent niet de enige! Veel ondernemers zijn zo druk met ‘in’ hun bedrijf werken, dat ze geen tijd en energie overhouden om ‘aan’ hun bedrijf te werken. Daar komt onze VA-service in beeld. Een Virtual Personal Assistant kan je op allerlei vlakken ondersteunen als het gaat om backoffice werkzaamheden. Denk hierbij aan het bijhouden van jouw mailbox, agendabeheer, het bijhouden van de website, ondersteuning bij social media, het inrichten van systemen en online clouds en nog veel meer!

Een Virtual Assistant
wanneer het jou uitkomt

Met een Virtual Personal Assistant van Allround Support in Apeldoorn ben je altijd verzekerd van professionele ondersteuning. Onze VA’s staan 8 uur per dag, 5 dagen per week voor je klaar. En het mooie is: je betaalt alleen voor de tijd die we daadwerkelijk voor je werken. Zo hoef je geen vaste Virtueel Assistent in dienst te nemen.

Tarieven

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Wij komen graag met je in contact om de werkzaamheden door te spreken. Hierna sturen wij een op maat gemaakte offerte jouw kant op. Zo betaal je nooit teveel en is de offerte speciaal op jouw vraag afgestemd.

Slechts drie stappen
om onze VA-service af te sluiten

  1. Bel, mail of app ons en laat ons weten waar je tegen aan loopt. We kijken dan samen op welke vlakken we je kunnen ontzorgen.
  2. Onze virtuele backoffice medewerker komt (virtueel) bij je langs om alle werkzaamheden door te nemen en de manier van werken af te stemmen op jouw specifieke wensen.
  3. Na een korte inwerkperiode gaan we zelfstandig voor je aan de slag. Heb je behoefte aan dagelijks contact? Geen enkel probleem!

Klinkt goed?

Heb je een vraag over onze Virtual Assistants? Misschien staat het antwoord wel tussen onze meestgestelde vragen.

Wil je meer weten, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

 

Neem contact op