Virtual Assistant

Onze assistenten op afstand zijn altijd dichtbij! 

Vertrouw jouw uitvoerende werk of de complete backoffice toe aan onze Virtual Assistants. Voor wie structureel tijd tekort komt, biedt onze VA-service uitkomst.

Uitbesteden, de eerste stap naar groei

Wil je groeien als ondernemer, maar lukt het je maar niet om tijd te vinden om al jouw mooie ideeën vorm te geven? Je bent niet de enige! Veel ondernemers zijn zo druk met ‘in’ hun bedrijf werken, dat ze geen tijd en energie overhouden om ‘aan’ hun bedrijf te werken. Daar komt onze VA-service in beeld. Een Virtual Personal Assistant kan je op allerlei vlakken ondersteunen als het gaat om backoffice werkzaamheden. Denk hierbij aan het bijhouden van jouw mailbox, agendabeheer, het bijhouden van de website, ondersteuning bij social media, het inrichten van systemen en online clouds en nog veel meer!

 

Wat kunnen we voor je doen?

Onze VA-service is heel breed. Een Virtual Personal Assistant kan jouw complete backoffice uit handen nemen of alleen backoffice werkzaamheden waar je zelf geen tijd voor hebt. Of simpelweg geen zin in hebt, dat mag natuurlijk ook!

  • Business support – Bijhouden van mailboxen, agenda’s en documenten, ontwikkelen van processen en werkinstructies, contact met klanten en leveranciers, schrijven van nieuwsbrieven en meer.
  • HR support – Vacatures plaatsen, sollicitanten screenen, sollicitatiegesprekken plannen en meer.
  • Customer support – Telefoonservice, live chat, sales opvolgen, offertes opstellen, onderzoek naar klanttevredenheid en meer.
  • Family support – Abonnementen opzeggen, cadeaus en taarten bestellen, vakanties zoeken, plannen en boeken en meer.

Een VA wanneer het jou uitkomt

Met onze Virtual Assistants ben je altijd verzekerd van professionele ondersteuning. Onze VA’s staan 8 uur per dag, 5 dagen per week voor je klaar. En het mooie is: je betaalt alleen voor de tijd die we daadwerkelijk voor je werken. Zo hoef je geen vaste Virtual Assistant of secretaresse in dienst te nemen.

Ontmoet onze Virtual Assistants

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wil je jouw bedrijf een boost geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je benieuwd naar onze tarieven? 

Ik help je graag om de juiste keuzes te maken. Dat kan tijdens een kopje koffie, maar we kunnen ook online of telefonisch een afspraak inplannen. 

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een Virtual Assistant?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.